Eiken boomstamtafel - Barcelona slim

Eiken boomstamtafel - Barcelona slim

Artikelnummer: 12104


Product beschrijving

Eiken boomstamtafel - Barcelona Slim 

Deze robuuste eettafel heeft een eiken boomstamblad en een metalen Barcelona onderstel. De dikte van het blad is 4 cm massief en de hoogte is 77 cm. Daarnaast kunt u zelf de afwerking van het tafelblad en de poten kiezen. 
 
Staan uw wensen niet tussen de onderstaande opties? Neem dan contact met ons via de e-mail ([email protected]) of telefonisch (0229-202292) om uw wensen door te spreken

Afwerking tafelblad

Matte lak is de meest voorkomende en gebruiksvriendelijke afwerking. Door de matte lak krijgt het tafelblad geen andere kleur en lijkt het hout onbehandeld. Met een matte lak is het hout beschermt tegen vocht en vuil en kan de tafel met een vochtige doek worden afgenomen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de tafel met een olie af te werken. Echter is een onderhoud op zijn tijd wel een vereiste. Wij hebben een ruime keuze op het gebied van die oliën, hieronder vindt u een selectie. Mocht u gewenste kleur hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

White
White
Smoke
Smoke 5%
Zwaar rustiek
Pure
Walnut
Walnut
Charcoal
Charcoal

Onderstel afwerking

Een metaal onderstel is donkergrijs van kleur, ook wel walshuid genoemd. Wij werken dit af met een transparante vernislaag zodat het metaal niet kan oxideren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het onderstel te laten poedercoaten in een RAL kleur.

Maak hieronder uw keuze

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »