Scratch Photography

Scratch Photography wordt gevormd door de creatieve Joey. Zijn oog voor de foto en het talent voor invalshoeken zorgden ervoor dat de hobby omgezet is naar een startende organisatie. Hij struint Europa af op zoek naar bijzondere plekken met een onbekend verhaal. Gewapend met een camera en een statief legt hij de mooiste plekken vast zoals ze zijn. Geen gemaakte plaatjes maar vastleggen van wat er nog overgebleven is nadat de natuur vrij spel heeft gehad. Het zoeken van locaties, het reizen, vastleggen en bekijken van de foto’s voelt als ouderwets op zoek zijn naar verborgen pareltjes.

Soms treft hij parels van locaties aan, die plaatjes zet hij om naar foto’s geprint op geborsteld aluminium. Door de HDR fotografie wordt de kleurbeleving nog intenser. Wanneer de foto’s afgedrukt zijn op geborsteld aluminium komen de aluminium details naar voren, sommige stukjes van de foto weerkaatsen het licht waardoor het plaatje tot leven komt. Het licht in je huis is op elke plek weer anders waardoor de foto een ander effect heeft. Als het licht erop valt krijgt de foto veel aandacht en zorgt het voor een wow effect, als het schemert wordt de foto zachter en zorgt het voor een mooie achtergrond.

Op de aluminium platen zit reeds een bevestiging systeem dit zorgt ervoor dat hij makkelijk op te hangen is en altijd een stukje van de muur “zweeft”, heel strak eigentijds en passend in elke woonstijl. 

De artikelen van Scratch photography die u op onze website aantreft zijn te bestellen in verschillende afmetingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »