Betaal mogelijkheden

Betalen bij Oldwood de woonwinkel

Wij maken gebruik van een SSL-verbinding, dit is te zien aan HTTPS waarmee het webadres begint, deze verbinding zorgt ervoor dat u veilig uw producten kunt bestellen.

 Wij maken gebruik van twee bekende en betrouwbare betaalmethoden;

  1. Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankomen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u daarvoor hoeft aan te melden. Dit houdt in dat u afrekent in uw eigen bankomgeving.
  2. Bankoverschrijving. Nadat het plaatsen van de bestelling via de webshop of via de mail heeft u zeven dagen om het volledige bedrag op rekening van Oldwood B.V. over te maken. Na deze periode komt uw bestelling te vervallen. U vindt onze betalingsgegevens onderaan deze pagina, alsmede onder het kopje contact.

 

Betalen bij afhalen

Vink deze optie aan indien u de producten zelf wenst op te halen in Midwoud. In onze showroom kunt u de producten zowel contant als via de pin te voldoen. Let op, dit geldt niet voor maatwerkproducten

Let op: alle betalingen en terugbetalingen worden verzorgd en verwerkt door Mollie. Terugbetalingen komen via Mollie of rechtstreeks via de bankrekening van Oldwood B.V.

Bankgegevens

IBAN: NL18 RABO 0173904629

T.n.v.: Old wood

Plaats: Midwoud, Noord-Holland

BIC/SWIFT: RABONL2U

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »