Bezorgen of afhalen

Levering van uw producten bij Oldwood de Woonwinkel

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u een automatische bevestiging via de mail. Zodra wij uw betaling binnen hebben, gaan wij aan de slag met uw order. Wij gaan ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Sommige producten hebben een langere levertijd, zoals lampen die omgebouwd moeten worden en maatwerkproducten. Voor artikelen die niet via een pakketpost verstuurd kunnen worden, maken wij telefonisch een bezorgafspraak.

Heeft u een spoedbestelling? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Producten zelf afhalen

Uw bestelde producten zelf afhalen in onze winkel in Midwoud? Dat is mogelijk! U kunt in onze showroom zowel contant of per pin betalen. Om ervoor te zorgen dat de producten die u wilt afhalen ook meteen kunnen worden meegenomen, dient u vooraf een afspraak te maken. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling klaar staat.

Bezorgen in Nederland

Meubels en andere grote artikelen die niet kunnen worden verstuurd via pakketpost en waarbij je niet in staat bent om de artikelen zelf af te halen, kunnen bij je worden thuisbezorgd door onze bezorgdienst. Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op voor een bezorgafspraak. Wij bezorgen voor €75,- door heel Nederland tot de begane grond. Met uitzondering van de wadden-eilanden, voor bezorging op de wadden-eilanden dient u contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie over de bezorging, neem contact met ons op.

Pakketpost

We versturen veel van onze producten op via een pakketpost, met uitzondering op: afhankelijk van gewicht, afmetingen en breekbaarheid.  Wij verpakken uw bestelling zo goed mogelijk, maar de kans op schade kunnen wij helaas niet altijd voorkomen. Houd er rekening mee dat verzending via een pakketpost altijd op eigen risico is.

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij uw een orderbevestiging via de mail. Zodra de producten zijn afgeleverd bij de pakketpost, krijgt u opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Wanneer u de exacte status van het pakketje wilt weten, kunt u inloggen op www.tracktrace.nlzodat u uw pakketje zelf kunt volgen. PostNL levert na ontvangst meestal binnen één werkdag, al zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen. Als u niet aanwezig bent wanneer het pakket wordt geleverd, zal het pakket de volgende nog een keer worden aangeboden. Bent u weer niet thuis? Dan kunt u uw pakketje ophalen bij het dichtstbijzijnde pakketpost servicepunt. Bij een standaard pakket is de volgende service inbegrepen:

  • Twee afleverpogingen
  • De zending volgen met Track & Trace
  • Aflevering bij de buren als geadresseerde niet thuis is
  • één week lang af te halen op het postkantoor

Tarieven verzending Nederland

Pakketpost = €9.95,- 

Bezorgdienst = €75,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »