Onze voorwaarden

Prijzen: De prijzen van de producten zijn gebaseerd op het zelf ophalen van de artikelen in de winkel. Alle prijzen op deze website zijn in euro`s inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan recht op dit artikel.

Bezorgen: De producten kunnen worden afgehaald bij onze winkel. Daarnaast is het mogelijk om de producten door ons te laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland tot op de begane grond voor €75,-, met uitzondering van de Waddeneilanden (bezorgkosten op aanvraag). De bezorgkosten voor België en Duitsland zijn op aanvraag. Het annuleren van uw bestelling is na het vastleggen van de bezorging niet meer mogelijk*. Wij raden u aan om het product altijd vooraf te komen bekijken in onze winkel.

Betaling: Bij het afhalen van producten in onze winkel kunt u ter plaatse betalen (contant of PIN). Bij bezorging van de meubelen is zowel contante betaling als betaling per pin mogelijk of vooruitbetaling van de meubelen**.

Garantie: De oude en doorleefde uitstraling is juist het unieke sfeerbepalende element van onze meubelen. In onze winkel kunt u de producten vooraf komen bekijken, wij geven geen garanties achteraf. We controleren de originele oude meubelen bij inkoop, maar we kunnen geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtworm vrij zijn. Bij o.a. bouwmarkten zijn producten te koop om meubels hiertegen te behandelen. Hout is een natuurproduct en werkt altijd. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes, kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. OldWood is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout.

Handelaren/wederverkopers: We hebben speciale tarieven voor wederverkopers (uit de meubelbranche). Hiervoor kunt u via email contact met ons opnemen.

Marge regeling voor gebruikte goederen, een aantal producten van ons aanbod (o.a oude kasten en fabriekslampen) valt onder z.g.n. marge regeling.hierdoor vervalt de inclusief 21% btw prijs.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben over de voorwaarden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Teksten onder voorbehoud van schrijffouten.

*Het annuleren van de bestelling vóór het vastleggen van de bezorging geldt helaas niet voor maatwerkproducten.

**Dit is niet van toepassing op maatwerkproducten. Maatwerkproducten die via de webshop worden besteld dienen direct afgerekend te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »