Retourneren

Retourneren

Retourneren van producten bij Oldwood de woonwinkel

 

U heeft recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst te routerneren. Binnen deze retourperiode kunt u het product, in gelijke staat van vertrek en met originele toebehoren, terugsturen zonder opgaaf van redenen. Deze termijn gaat in zodra u uw bestelling heeft ontvangen. Retourverzendingen kunnen eenvoudig worden aan geven via de mail. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail en de naam waar de order is op besteld. Vermeld in uw mailtje wat u wenst te retourneren en uw bankrekeningnummer zodat wij het bedrag zo spoedig mogelijk kunnen overmaken. Oldwood neemt contact op om de producten die niet via PostNL kunnen worden verstuurd op te halen, de kosten voor het retourneren van de producten zijn voor eigen rekening.

 

U heeft na annulering van uw bestelling nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen, dit kan via een PostNL Servicepunt. Enkel de kosten voor het retourneren van de producten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@oldwood.nl. Zodra je retourzending door ons in goede staat is ontvangen krijgt u van ons een bevestiging. Wij zullen vervolgens na ontvangst en goedkeuring het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

 

Uitzonderingen retourneren van producten bij Oldwood.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slecht mogelijk voor producten:

  1. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  3. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  4. door de klant op maat bestelde producten.

 

Identiteit ondernemer

Oldwood B.V.

Buurt 30

1679 GG Midwoud

0229 – 202292

 

E: webshop@oldwood.nl

I: www.oldwood.nl

T: twitter.com/oldWoodWonen

F: facebook.com/OldWoodWonen

In: Instagram.com/Oldwoodwonen

P: pinterest.com/oldwoodmidwoud

 

Bank: NL39 INGB 0664 8827 14

KvK: 563 20 590  te Hoorn

BTW nr.: NL1875 62 787 B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »