Disclaimer - Oldwood - De woonwinkel - Oldwood de Woonwinkel
Menu
EUR
  • Unieke maatwerk producten
  • Bij u in de woonkamer bezorgd
  • Kwaliteit & uitstekende service gegarandeerd

Disclaimer

Algemeen

Oldwood de woonwinkel (Kamer van Koophandel 658 85 953 te Hoorn) verleent u hierbij toegang tot www.oldwood.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Oldwood de woonwinkel behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
 
Beperkte aansprakelijkheid
Oldwood de woonwinkel spant zich in om de inhoud van deze website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.oldwood.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Oldwood de woonwinkel.
 
Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Oldwood de woonwinkel. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Oldwood de woonwinkel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen.
 
Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
Bankoverschrijving iDEAL
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »