Ovale barnwood eettafel - Beau

Ovale barnwood eettafel - Beau

Artikelnummer: 12106


Product beschrijving

Ovale barnwood eettafel Beau

De tafel zoals afgebeeld is gemaakt van barnwood. Een naald houtsoort met een robuuste uitstraling en een uniek karakter veelal hout dat gediend heeft als bekleding van oude schuren. Alle tafels binnen ons assortiment worden zelfgemaakt en kunnen hierdoor naar wens worden uitgevoerd. De afmetingen van het blad, houtsoort, type onderstel, plaats van de poten en de afwerking is helemaal uw keuze.

Staan uw wensen niet tussen de onderstaande opties? Neem dan contact met ons via de e-mail ([email protected]) of telefonisch (0229-202292) om uw wensen door te spreken

Afwerking tafelblad

Matte lak is de meest voorkomende en gebruiksvriendelijke afwerking. Door de matte lak krijgt het tafelblad geen andere kleur en lijkt het hout onbehandeld. Met een matte lak is het hout beschermt tegen vocht en vuil en kan de tafel met een vochtige doek worden afgenomen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de tafel met een olie af te werken. Echter is een onderhoud op zijn tijd wel een vereiste. Wij hebben een ruime keuze op het gebied van die oliën en bespreken graag samen met u de opties voor de afwerking met olie. 

Onderstel afwerking

Een metaal onderstel is donkergrijs van kleur, ook wel walshuid genoemd. Wij werken dit af met een transparante vernislaag zodat het metaal niet kan oxideren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het onderstel te laten poedercoaten in een RAL kleur.

Maak hieronder uw keuze

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »