Retourneren - Oldwood - De woonwinkel - Oldwood de Woonwinkel
Menu
EUR
  • Unieke maatwerk producten
  • Bij u in de woonkamer bezorgd
  • Kwaliteit & uitstekende service gegarandeerd

Retourneren

Retourneren van producten bij Oldwood de Woonwinkel

 

Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling, dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingsrecht binnen 14 dagen vanaf de levering. Let op, dit is uitsluitend van toepassing op voorraadproducten, niet op maatwerkbestellingen (artikel 6). U heeft recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Binnen deze retourperiode kunt u het product, in gelijke staat van vertrek en met originele toebehoren, terugsturen zonder opgaaf van redenen. Deze termijn gaat in zodra u uw bestelling heeft ontvangen. Retourzendingen kunnen eenvoudig worden aangegeven via de mail. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail en de naam waar de order is op besteld. Vermeld in uw e-mail wat u wenst te retourneren en uw bankrekeningnummer zodat wij het bedrag zo spoedig mogelijk kunnen overmaken. De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor eigen rekening.

U heeft na annulering van uw bestelling nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Enkel de kosten voor het retourneren van de producten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Zodra je retourzending door ons in goede staat is ontvangen krijgt u van ons een bevestiging. Wij zullen vervolgens na ontvangst en goedkeuring het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Uitzonderingen retourneren van producten bij Oldwood

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slecht mogelijk voor producten:

  1. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument, waaronder alle maatwerk meubelen;
  2. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  3. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 

Bankoverschrijving iDEAL
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »